Werkzaamheden

De Zwart facilitaire diensten is als specialist op het gebied van schoonmaakonderhoud en glasbewassing  actief voor bedrijven en particulieren.

Wij begrijpen hoe belangrijk een representatief kantoor- of bedrijfspand is voor uw organisatie. Wij weten dat een schone en prettige werkomgeving direct invloed heeft op de prestaties van uw medewerkers. Daarom stellen wij alles in het werk om u optimaal van dienst te zijn. Onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en betrouwbaar. Wij zorgen voor uw pand, de werkplekken en tevredenheid bij uw medewerkers.

Total care pakket

Naast de vertrouwde werkzaamheden als schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging kunt u bij De Zwart facilitaire diensten terecht voor een totaalpakket aan ondersteunende diensten. Van tapijt- en vloerreiniging tot reiniging van zonwering, het vernieuwen van defecte lampen of zelfs het water geven van de planten. Als u werkt met verschillende gespecialiseerde dienstverleners kunnen wij op uw verzoek ook de regie voeren zodat alle werkzaamheden goed afgestemd zijn.

De Zwart facilitaire diensten
Zoveel meer dan schoonmaak alleen.